Mobirise
Dirty Deeds Indeed promo 2021
Suomen kuumin AC/DC-tribuuttibändi Dirty Deeds Indeed keskittyy australialaisyhtyeen legendaarisen alkuperäisen laulajan, vuonna 1980 kuolleen Bon Scottin (1946-1980) aikaiseen materiaaliin. 

AC/DC:n Bon Scottin kanssa vuosina 1975-1979 levyttämät albumit High Voltage, Dirty Deeds Done Dirt Cheap, Let There Be Rock, Powerage ja Highway To Hell ovat raa'an alkuvoimaisia klassikkolevytyksiä, joiden materiaali on aina ollut AC/DC:n keikkarepertoaarin kulmakivistöä.  

Vuonna 1995 Jyväskylässä perustettu ja alunperin vain yhden omaksi huviksi tarkoitetun keikan takia kasattu bändi osoittautui sen verran suosituksi ja jäsenistölleen sykähdyttäväksi kokemukseksi, että esiintymisten määrää on tasaisesti lisätty alkuaikojen muutama per vuosi -tahdista.  

Dirty Deeds Indeed ei silti edelleenkään kierrä ympäri vuoden jokaisen suomalaisen pitserian nurkkia koluamassa, joten kun tämä orkesteri saapuu paikkakunnallesi, kannattaa paikalle ehdottomasti vaivautua.  

Hiilipaperikopiomaisen jäljentämisen Dirty Deeds Indeed on jättänyt muille, koulupukuja ja väsynyttä imitaatiota tärkeämpää on AC/DC:n musiikille kunniaa tekevä räyhäkkä show. Luvassa onkin AC/DC:n alkuaikojen klubikeikkojen kaltaista raivokasta intensiteettiä ja ajatonta rock-musiikkia sellaisella pelimanniotteella rusikoituna, että heikompaa hirvittää.  

Mediassa Dirty Deeds Indeed on ollut esillä muun muassa Helsingin Sanomissa, Moon TV:llä, Radio Cityssä ja Radiomafiassa, jonka AC/DC-päivän suorassa lähetyksessä yhtye soitti neljän biisin pituisen minikeikan helmikuussa 2000.  

Dirty Deeds Indeed on myös mukana (ainoana suomalaisena esiintyjänä) yhdysvaltalaisen Shark Bite Recordsin kesällä 2003 julkaisemalla AC/DC-tribuuttialbumilla Voltage Overload: A Tribute to AC/DC.

Koronan kynnyksellä kokoonpano sai nuorennusruiskeen, kun alkuperäissolisti Timo Heinosen saappaisiin astui Vanguardian-yhtyeestä tuttu Markus Martinmäki.

MARKUS MARTINMÄKI laulu  
SAMI MÄÄTTÄ kitara ja laulu
JUHO HÄMÄLÄINEN kitara ja laulu
TEEMU AUVINEN rummut
PEKKA MÄKINEN basso

Aikaisempia jäseniä:
TIMO HEINONEN: laulu 1995-2019
TERO TUOVINEN: basso 2000-2011
RIKU SAARANLUOMA: basso 1998-2000
JULLE JUNTUNEN: basso 1995-1998
MIKKO HOLAPPA: rummut 1996-2000
JARO JOENSUU: rummut 1995

Made with ‌

Landing Page Software