index
BIO UUTISET KEIKAT AUDIO & VIDEO GALLERIA MEDIA VIERASKIRJA LINKIT KONTAKTI IN ENGLISH

U U T I S E T / P Ä I V I T Y K S E T

9.3.2015 - Arghh, suuri päivitys on tulossa piakkoin mm. keikat-sivulle, sinne lisätään viimein parin vuoden keikkapäiväkirjat. Sitä odotellessa, käykää tsekkaamassa taannoinen Tanssisali Lutakon 20-vuotiskeikkamme kokonaisuudessaan Youtubesta täältä. Muistutamme myös, että parhaiten ajantasalla bändin kuulumisista pysyy tsekkaamalla Facebookista. Siellä päivitystahtimme on huomattavasti kiivaampi.

31.1.2014 - Nämä sivut olivat tovin alhaalla, mutta verkkoherra sai viimein itseään niskasta kiinni ja pystytti ne uudestaan. Keikoissa muutama lisäys. Keikkamyyjämme Dexillä on vaihtunut, olemme jatkossa Lena Haapalan hoivissa. Parhaiten ajantasalla bändin kuulumisista pysyy tsekkaammalla Facebookista.

9.12.2012 - Pari keikkaa lisätty Keikat-sivulle. Janne Tokola on palannut Dex Viihteelle ja meidän keikkamyyjäksemme. Tero Tuovinen on siirtynyt kunniajäseneksi ja Pekka Mäkinen tullut tilalleen bassoon. Viime kesän Red Neckin keikka, joka kuvattiin neljällä kameralla, on edelleen editointivaiheessa, mutta jahka valmista tulee, laitetaan materiaalia verkkoon tarjolle. Siinäpä oleellisimmat kuulumiset. Rock!

19.6.2012 - Kovin on verkkaista ollut näiden sivujen päivitys, johtuen verkkoherran pc-koneen kosahtamisesta. Vaan nyt on uusi tehomylly käytössä, joten ehkäpä täälläkin nähdään vähän enemmän elämää. Facebook-sivumme on silti luultavasti se nopein tuoreen tiedon välityskanava jatkossakin.

Keikkakalenteriin on lisätty Saimaa Picnic -tapahtuma, jonne meidät on kutsuttu nyt jo toistamiseen esiintymään. Saman sivun päiväkirja-osioon on lisätty toukokuinen Red Neckin keikka Jyväskylästä.

Kyseinen vetäisy taltioitiin neljällä videokameralla ja moniraiturilla. Keikan editointi on parhaillaan käynnissä, jahka se valmistuu, on taltionti tarkoitus laittaa kokonaisuudessaan Youtubeen katsottavaksi. 

6.3.2011 - Näiden sivujen verkkoherran sairastupalaisuus viivästytti viime viikon viikonlopun keikkapäiväkirjojen päivittämistä. Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan, nyt ne ovat verkossa. Kuopioon pääset suoraan tästä, Helsingin merkintöihin tästä.

18.2.2011 - Mainostettakoon, että ensi viikon perjantaina Kuopion Henry's Pubissa lauteet lämmittää kuopiolainen Block Buster.

28.11.2010 - Eilisen Jyväskylän Popparin-keikan päiväkirjamerkintä löytyy Keikat-sivulta, suoraan siihen pääset tästä.

12.9.2010 - Parempi helvetin myöhään, kuin ei ollenkaan: Keikat-sivulle on viimeinkin lisätty viime kesän esiintymisten (joita oli tasan kaksi) päiväkirjat... Myös keikkakalenteria on päivitetty. Update 20.9.: yksi keikkapäiväkirja lisää.

17.3.2010 - Audio & Video -sivulle on lisätty Youtube-linkit pro-tasoisiin Let There Be Rock - ja It's A Long Way To The Top -tallenteisiin, jotka ovat peräisin viimekuiselta Tanssisali Lutakon keikalta. Yksi ensi kesän keikoistakin on keikkakalenteriin jo merkitty.

1.3.2010 - Toissaviikon neljän keikan minirundin keikkapäiväkirjaan pääsee tutustumaan täällä. Galleriaan on puolestaan lisätty Esa Jokisen ottamia komeita kuvia Tanssisali Lutakon keikalta. Päivitämme lähipäivinä näille sivuille pro-tasoista videomateriaalia samaisesta tilaisuudesta.

Yleisön edustajan kuvaama video Dirty Deeds Done Dirt Cheap -viisusta On The Rocksin keikalta löytyy Youtubesta täältä.

Media-sivulle on lisäksi lisätty muutama kiertueen tiimoilta tehty haastattelu.

7.2.2010 - Lehdistötiedote tulevasta minikiertueestamme löytyy täältä. Toisin kuin joissakin ennakkotiedoissa on kerrottu, ei Tampereen Yo-talon lauteita lämmittele Paha Kaksonen, vaan kuopiolainen rocktulokas Spookbox.

Vinkattakoon tässä yhteydessä myös, että viime joulukuisen Jyväskylän-keikan tunnelmiin voi palata videomuodossa täällä. Kyseessä on yleisön edustajan kuvaama taltiointi Whole Lotta Rosiesta, jonka aikana lavalla nähtiin normaalista poiketen kolme kitaristia...

7.12.2009 - Viime viikonlopun Jyväskylän Popparin loppuunmyydystä keikasta raportoidaan kuvien kera Keikat-osastossa, suoraan kyseiselle sivulle pääset tästä.

30.11.2009 - Jos olet Facebookissa, voit liittyä Dirty Deeds Indeedin uuteen Facebook-ryhmään täällä.

30.8.2009 - Dirty Deeds Indeed tekee ensi helmikuussa Bon Scott In Memoriam 30 year Anniversary + Dirty Deeds Indeed 15 vuotta -tyylisen minikiertueen. Neljälle paikkakunnalle ulottuva turnee pysähtyy Helsingissä, Porissa, Tampereella ja Jyväskylässä. Tarkempaa tietoa Keikat-sivulta. Tänä vuonna emme tähän tietoon soita enempää keikkoja, kuin mitä kalenterista nyt löytyy.

3.5.2009 - Red Neckin hikisen vappukeikan tunnelmista raportoidaan täällä.

22.4.2009 - Dirty Deeds Indeed ei sitten lähdekään esiintymään Bosnia-Hertsegovinaan. Uutinen aiheutti sen verran suurta vitutusta, että hetkeen ei happi kulkenut. Lyhyesti sanottuna: Bosnia-Hertsegovinan väki otti meihin yhteyttä, keikasta sovittiin ja Suomen päässä Porin prikaatin piti hoitaa paperisota, lennot ja niin edelleen. Kunnes saimme sähköpostia, jossa ilmoitettiin mm. näin:

"Puolustusvoimissa on saadun tiedon mukaan linjattu kriisinhallintajoukoissa tapahtuvia yhtyeiden esiintymisiä uudelleen. Tämä tarkoittaa sitä, ettei jatkossa Suomesta tule yhtyeitä tai solisteja esiintymään mihinkään suomalaiseen kriisinhallintajoukkoon. Tämä tarkoittaa myös sitä, että joudumme valitettavsti ilmoittamaan, ettei edustamanne yhtyeen esiintyminen Bosniassa SKJBiH:n esittämälllä tavalla ole mahdollista."

No, eipä rauhanturvaajakeikoille ilmeisesti lähde enää mikään muukaan suomalainen bändi. Jos saamamme tieto siis pitää paikkaansa. Minkäänlaisia perusteluita linjaukselle emme saaneet.

16.4.2009 - Dirty Deeds Indeed korvaa tapaturman takia vappukeikkansa peruuttaneen Leveragen Jyväskylän Red Neckissä.

6.4.2009 - Keikat-sivulle on lisätty raportit viime viikonlopun keikoista.

Muita uutisia edustakoon se, että Dirty Deeds Indeed tekee uransa ensimmäisen ulkomaan keikan 4. kesäkuuta, jolloin esiinnymme suomalaisille rauhanturvaajille Bosnia-Hertsegovinassa. Paikalla on kuuleman mukaan myös kansainvälistä yleisöä, joten tässähän saattaa joutua harjoittelemaan spiikkauksen jaloa taitoa myös englanniksi.

Paljastettakoon samalla, että meitä pyydettiin toukokuussa myös Moskovaan parille keikalle, mutta nämä vedot näyttävät nyt jäävän aikataulullisista syistä väliin. Läheltä kuitenkin piti, että olisimme tehneet kuukauden sisään useammankin ulkomaan keikan. Tästä se maailmanvalloitus alkaa...

23.2.2009 - Viime viikonlopun Lappeenrannan keikan tunnelmista raportoidaan täällä. Kuvia löytyy puolestaan täältä. Niistä kiitos Juha Partaselle.

12.2.2009 - Vastoin aikaisemmin ilmoitettua tietoa Dirty Deeds Indeed ei esiinny Helsingissä 20. helmikuuta. Keikka on valitettavasti jouduttu peruuttamaan meistä riippumattomista syistä.

12.1.2009 - Jokunen esiintymispäivämäärä on lisätty keikkakalenteriin.

28.10.2008 - Media-sivua on päivitetty Keskisuomalaisen viime perjantaisella haastattelulla sekä Soundi.fi:n vuoden takaisella haastattelulla..

27.10.2008 - Keikat-sivulta löytyy viime viikonlopun keikkapäiväkirjamerkintöjä. Huomenna tiistaina sivuille lisätään vielä viime perjantaina Keskisuomalaisessa julkaistu haastattelu. Nyt ei webmaster jaksa eikä kykene.

22.9.2008 - Dirty Deeds Indeedin keikkaenergiaa voi nyt pällistellä myös Youtubesta, lisäsimme neljä livevetoa sinne. Suoraan ko. videoihin pääset tästä.

Muita ajankohtaisuuksia edustakoon tieto siitä, että ensi kuun Jyväskylän ja Lappeenrannan vedot pitävät sisällään tavallista runsaammin materiaalia Powerage-albumilta, tulihan kyseisen timanttisen levyn julkaisusta toukokuussa kuluneeksi 30 vuotta.

12.8.2008 - Galleriaan on lisätty kuvia Iisalmesta, suoraan sinne pääset tästä.

4.8.2008 - Iisalmen loistavan keikan tunnelmista raportoidaan täällä.

26.7.2008 - Viime keskiviikkoisen vallan helvetin hikisen keikan tunnelmista raportoidaan täällä.

28.2.2008 - Galleria-sivulta löytyy nyt muutama hieno otos viime viikonlopun On The Rocksin keikalta. Kiitokset niistä kuuluvat Serkan Ketencille.

27.2.2008 - No niin, viime viikonlopun kiertuepäiväkirjat ovat nyt verkossa Keikat-sivulla. Helsinkiin pääset suoraan tästä ja ja Kuopioon tästä. HUOM! Jos joku otti kuvia keikastamme Kuopiossa, niin ottaisimme kiitollisuudella muutaman kuvan vastaan näillä sivuilla julkaisemista varten. Sähköpostiosoite löytyy Kontakti-sivulta.

Bon Scottin muistoksi soitettu neljän keikan minirundi oli tänä vuonna jakautunut kahdelle viikonlopulle, ja täytyy sanoa, että perhanan lystiä oli joka ilta. Kiitos kaikille paikalle saapuneille, olette mahtavia! Tai no, totuuden nimissä on sanottava, että Savonlinnassa ei ollut ihan paras meininki, mutta aina ei voi voittaa...

20.2.2008 - Ensi perjantain Helsingin keikan aikataulusta sen verran, että On The Rocksissa on yksityistilaisuus kanta-asiakkaille klo 21-23. Meidän settimme alkaa klo 23.10, joten kannattaa tulla ajoissa kärkkymään ovien avautumista.

Kuopiossa taas soitto alkaa Henry's Pubissa totuttuun tapaan klo 22, jolloin Paha Kaksonen täräyttää illan käyntiin noin puolen tunnin pituisella setillään. Dirty Deeds Indeed aloittaa heti perään, joten savolaiset, paikalle ajoissa myös sinne!

18.2.2008 - Vahingossa turhan pitkäksi venähtänyt (olihan edellinen keikka viime kesän Ruisrockissa) keikkatauko on taas ohi. Savonlinnan ja Lappeenrannan päiväkirjat löytyvät nyt Keikat-sivulta.

11.2.2008 - Jyväskyläläisen Juha Moilasen ottamia hienoja livekuvia löytyy näiltäkin sivuilta, mutta vielä laajempi otos niitä (ja monenlaisia muitakin valokuvataiteen edustajia) löytyy miehen uusilta kotisivuilta osoitteesta: www.moilasjuupeli.fi. Suoraan Dirty Deeds Indeed -galleriaan pääset tästä.

21.1.2008 - Paha Kaksonen ei lämmittelekään lauteita helmikuussa Helsingissä, vaan ainoastaan Kuopiossa.

15.11.2007 - Meistä riippumattomista syistä ensi helmikuinen keikka Jyväskylän Red Neckissä on siirretty/peruttu. Sen tilalle kalenteriin on tullut Savonlinnan The Rocks.

26.10.2007 - Soundi Web haastattelee Dirty Deeds Indeedin kitaristia Juho Hämäläistä AC/DC:n tuoreen Plug Me In -dvd:n tiimoilta täällä.

29.9.2007 - Ensi helmikuulle on lisätty neljä keikkaa, Dirty Deeds Indeed tekee jo perinteiseen tapaan pienimuotoisen kiertueen Bon Scottin kuolinpäivän tienoilla. Bon Scott In Memoriam Tour 2008 kurvaa Jyväskylään, Lappeenrantaan, Helsinkiin ja Kuopioon. Kahdella jälkimmäisellä keikalla mukana kiertää jyväskyläläinen räyhäkäs rockyhtye Paha Kaksonen.

Ellei jonkin sortin äkkilähtötyylistä tilannetta tule kohdalle, ei Dirty Deeds Indeed soita enää tänä vuonna julkisesti.

Muita uutisia: alla erään tuttavan lähettämä sähköpostiviesti koskien tämän viikon maanantaita ja Radio Rockia:

"btw. eilen Radio Rockilla klo 16.30. Siellä on tuohon aikaan tapana että kuuntelijat soittavat sinne ja kertovat hyvistä nousukännibiiseistä. No - eilen sinne soitti joku heebo ja pyysi AC/DC:n DDDDC. Oli saanut innostuksen bändiin kun oli kuullut livenä sellaista bändiä kuin Dirty Deeds Indeed, joka soittaa Bon Scottin aikaisia biisejä. Eli käy se näinkin päin ;-)"

Tämä on parasta palautetta, mitä tribuuttibändi voi saada!

11.7.2007 - Ruisrockin tunnelmia löytyy nyt Keikat-sivulta, suoraan keikkapäiväkirjaan pääset tästä. Galleriaan on puolestaan lisätty kuvia.

15.6.2007 - Dirty Deeds Indeed jakaa Vuoden Työn Sankari -palkinnon kitaristilleen Sami Määtälle, joka soitti vakavasta jalkavammasta (kts. 21.5. päivätty uutinen) johtuen eilisen keikan pyörätuolista käsin. Sataman Yön keikkapäiväkirja löytyy täältä.

13.6.2007 - Huomisesta Jyväskylän Sataman Yön keikasta sen verran informaatiota, että Dirty Deeds Indeedin keikka starttaa klo 23.

21.5.2007 - JOENSUUN KEIKKA PERUTTU: Joudumme valittaen ilmoittamaan, että bändimme ensi torstain Joensuun keikka on peruttu. Kitaristi Sami Määttä mursi sunnuntaina nilkkansa, jota ei tätä kirjoittaessa ole vielä leikattu. Siksi Samin toipuminen edes ns. baarijakkara-soittokuntoon torstaihin mennessä on äärimmäisen epätodennäköistä. Dirty Deeds Indeed pahoittelee tapahtunutta, mutta näin lyhyessä ajassa emme ehdi löytää ja harjoituttaa pätevää sijaista Samille.

Kyseessä on muuten Dirty Deeds Indeedin 12-vuotisen historian ensimmäinen peruutus; tähän asti lavalle on menty aina vaikka minkälaisessa kuumeessa ja taudissa, jos jalat ovat vähänkin kantaneet. Nyt jalka ei kanna ollenkaan, joten näin on tehtävä.


2.5.2007 - Keikkapäiväkirjaa kuvien kera viime viikonlopulta Jyväskylästä ja Kuopiosta tarjolla täällä.

29.4.2007 - Niinhän sitä sanotaan, että kuolema kuittaa univelat... Raportti viikonlopun keikoista on luvassa vasta maanantaina, nyt on väki sen verran väsynyttä... Kiitos yleisölle Jyväskylässä ja Kuopiossa!

23.4.2007 - Ensi viikonlopun keikoista sen verran, että Kuopiossa kuullaan tänä vuonna 30 vuotta täyttävä Let There Be Rock -albumi kokonaisuudessaan (sekä tietysti tukku muitakin AC/DC-klassikoita, huoli pois...). Jyväskylässä, jossa juhlistetaan Dirty Deeds Indeedin 12-vuotissyntymäpäiviä, setti on puolestaan enempi Best of Bon Scott -henkinen. Let There Be Rock -spesiaali tarjoiltiin edellisellä Jyväskylän keikallamme viime syksynä.

22.3.2007 - Keikat päivitetty: siihen nähden, että Dirty Deeds Indeed on perustettu jo 12 vuotta sitten, lienee viimein aiheellista käydä soittamassa Turussa. Bändin ensimmäinen Turun keikka onkin sitten saman tien Ruisrockissa.

27.2.2007 - Dirty Deeds Indeed soittaa 24. toukokuuta ensimmäistä kertaa historiansa aikana Joensuussa. Esiintymistämme lämmittelee kaksi varsin mukavaa nimeä, sillä kyseessä on Joensuun Areenassa esiintyvien Deep Purplen ja Thin Lizzyn konsertin jatkokeikka.

25.2.2007 - Parempi myöhään, kuin ei milloinkaan: Galleria-sivulle on lisätty muutamia otoksia keikaltamme helmikuussa 2006 Oulussa järjestetystä AC/DC Marathonista.

18.2.2007 - Keikat-sivulta löytyy keikkapäiväkirja perjantain On The Rocksin vetäisystä. Mukana myös muutama kuva. Suoraan sivulle pääset tästä.

10.2.2007 - Audio/Video-sivulle on laitettu muutama uusi mp3 toissavuotiselta Tanssisali Lutakon keikalta.

9.2.2007 - Galleriaan on lisätty Juha Moilasen tunnelmallisia mustavalko-otoksia taannoiselta Red Neckin keikalta.

6.2.2007 - Koska tänä vuonna (tarkemmin sanoen maaliskuussa) tulee kuluneeksi 30 vuotta AC/DC:n Let There Be Rock -albumin julkaisusta, aiomme soittaa kyseisen rock-klassikon alusta loppuun valtaosalla tulevista tämän vuoden keikoista. Ensimmäisen kerran levy kuullaan Helsingin On The Rocksissa ensi viikolla (pe 16.2.). Be There and Let There Be Rock!

22.10.2006 - Hurjan viikonlopun saldo: ääriään myöten täynnä oleva Red Neck ja skandaalinkäryinen kohtaaminen extremeduudson-jurpon kanssa Helsingissä! Lue lisää keikkapäiväkirjoista: Red Neck ja On The Rocks.

12.10.2006 - Saimme äkkilähtö-tyylisen keikkakutsun, eli esiinnymme Bomber-väen ajokauden lopettajaisissa Helsingin On The Rocksissa ensi viikon lauantaina. Kello 18 alkavan tilaisuuden muut esiintyjät ovat Monzo Bizarro ja Godsplague. Meidän settimme starttaa klo 23:30. Keikkoihin lisätty myös yksi vetäisy lisää ensi keväälle, eli Jyväskylän Tanssisali Lutakossa pärähtää vapun tienoilla.

6.10.2006 - Keikkoihin on lisätty yksi päivämäärä ensi vuodelle, lisää on tulossa lähiaikoina. Muistutettakoon samalla, että seuraava vetäisymme Jyväskylän Red Neckissä pitää sisällään Let There Be Rock -albumin alusta loppuun. Saattaa luvassa olla toki muutama muukin AC/DC-klassikko...

17.9.2006 - Taas on rockin täyteinen viikonloppu takana. Lappeenrannan ja Savonlinnan keikkatunnelmiin voi käydä tutustumassa Keikat-sivulta.

1.7.2006 - Tampereen Rock Housen keikasta löytyy jonkin sortin raporttia täältä.

15.6.2006 - Sataman Yö -tapahtuman keikasta löytyy kuvia Galleriasta ja raporttia Keikat-sivulta. Kiitos Juha Moilaselle valokuvista!

7.6.2006 - Dirty Deeds Indeed soittaa perjantaina 30. kesäkuuta Tampereella uuden Rock House -klubin avajaisissa. Kyseessä on aikaisemmin Räpä Rällää -nimellä tunnetun ravintolan tilalle nouseva uusi mesta.

25.2.2006 - No niin, nyt sitä viimeinkin saa, eli viime helmikuussa Oulun Teatriassa kuvattua videomateriaalia. Audio/Video-sivulle on lisätty rouhea eturivistä käsivaralla kuvattu taltiointi Whole Lotta Rosie -klassikosta.

20.4.2006 - Taannoisen Oulun AC/DC-maratonin innoittamina soitamme Jyväskylän Red Neckissä ensi lokakuussa keikalla alusta loppuun AC/DC:n legendaarisimpiin levytyksiin lukeutuvan Let There Be Rock -albumin. Mitä tulee edellä mainittuun pohjoissuomalaiseen tapahtumaan, niin seuraavan viikonlopun kuluessa näiltä sivuilta pitäisi löytyä viimein sieltä peräisin olevaa videomateriaalia.

22.2.2006 - Media-sivulle on lisätty maanantain Helsingin Sanomissa julkaistu juttu Oulun AC/DC Marathonista sekä sunnuntaina 19.2. Kalevassa julkaistu artikkeli samasta aiheesta. Keikat-sivulta taas löytyy raportti reissustamme.

20.2.2006 - AC/DC Marathon on takana päin, tarkempaa raporttia viikonlopusta luvassa luultavastikin tänään illalla. Kuvia ja videopätkää olisi tarkoitus myös laittaa tyrkylle piakkoin. Tsekatkaa odotellessa eilinen Kaleva ja tämänpäiväinen Helsingin Sanomat. Niissä on juttua tapahtumasta, ja meidätkin mainitaan varsin mairittelevin sanankääntein...

10.2.2006 - AC/DC Marathonin tarkka aikataulu on selvillä. Se löytyy täältä.

1.2.2006 - Keikkoihin on lisätty muutama keikka ensi kesää ja syksyä koskien. Onhan noihin vielä aikaa, mutta hyväähän jaksaa aina odottaa...

10.01.2006 - Ensi helmikuussa Oulun Club Teatriassa järjestettävän AC/DC Marathonin sisällöstä on julkaistu tänään lehdistötiedote. Se on luettavissa vaikkapa täällä: www.dirtydeedsindeed.com/acdcmarathon.html

Dirty Deeds Indeed esittää tapahtumassa AC/DC:n kolmannen albumin, vuonna 1977 julkaistun Let There Be Rockin. Tämä tarkoittaa sitä, että olemme esiintymisvuorossa jo kolmantena puolen päivän hujakoilla, joten paikalle kannattaa saapua ajoissa! Tarkempaa aikataulua sisälllöstä julkaisemme jahka (tai jos) sellaista saamme.

25.11.2005 - Perskels, meinasi melkein unohtua päivittää keikkapäiväkirja viimeisimmältä keikalta. Suoraan Red Neckin settilistaan pääset tästä. Mitä tulee ensi helmikuussa Oulussa järjestettävään AC/DC-marathoniin, niin ohjelma valmistuu käsittääksemme näinä päivinä. Tapahtumassa esitetään AC/DC:n tuotanto kronologisessa järjestyksessä livenä, Dirty Deeds Indeed on saanut kunniatehtäväkseen Let There Be Rock -albumin tarjoilun. Lisää infoa luvassa lähipäivinä.

23.10.2005 - Keikkoihin on lisätty lauantain Rock'n'Roll Stationin keikan päiväkirja. Suoraan siihen pääset tutustumaan tästä.

9.10.2005 - Dirty Deeds Indeed on yksi Oulun Club Teatriassa 18. helmikuuta 2006 järjestettävän AC/DC-marathonin esiintyjistä. Tarkempaa tietoa tästä varsin mielenkiintoisesta tilaisuudesta paljastamme, jahka ajankohta lähenee ja yksityiskohdat varmistuvat. AC/DC:nsä hyvin tuntevat huomasivatkin jo, että ko. päivämääränä tulee kuluneeksi 26 vuotta Bon Scottin siirtymisestä täältä iäisyyteen. Tapahtumaan osallistumisen takia Dirty Deeds Indeed ei tee Scottin kuolinpäivän tiimoilta jo perinteeksi muodostunutta Bon Scott In Memoriam -minirundiaan. Sen sortin spektaakkelin pitäisi kuitenkin olla kyseessä, että "uhraus" kannattaa...

13.9.2005 - Jahas, Dirty Deeds Indeed esiintyy ensi kuussa Helsingissä.

4.8.2005 - Vaikka näillä sivuilla on muutaman kuukauden ajan vallinnut melkoinen "radiohiljaisuus", niin huoli pois, ei bändi ole mihinkään hävinnyt. Olemmepahan vain hieman huilineet. Loppuvuodelle on sovittu yksi keikka ja lisäyksiä on vielä tulossa. Ensi vuonna tien päällä viihdytään taas hieman enemmän.

4.4.2005 - No niin, vaikka tuossa alempana lupaillaankin päiväyksellä 24.2.2005 videomateriaalia Tanssisali Lutakon keikalta parin viikon sisällä, niin vasta nyt sitä herkkua kuitenkin saa. Audio/Video-sivulle on lisätty kolme pro-tasoista videota (formaattina Windows Media Video), käykäähän tsekkaamassa. Biisi tai kaksi saattaa vielä ilmaantua lähipäivinä. Samalla voipi olla, että siivoamme vanhoja käsivarakuvapätkiä pois, joten nekin kannattaa tsekata nyt kun se vielä on mahdollista, jos kiinnostaa.

28.2.2005 - Viime lauantain Helsingin-keikan tunnelmia on lisätty Keikat-sivulle, suoraan sinne pääset tästä. Kuviakin vetäisystä löytyy täältä.

25.2.2005 - Cinema SF -nettiportaali kirjoittaa Dirty Deeds Indeedin viime viikonlopun Kuopion keikasta: http://www.cinemasf.net/view.shtml?kst/d_0011. Keskisuomalaisessa lauantaina 19.2.2005 julkaistu haastattelu on puolestaan lisätty Media-sivulle.

24.2.2005 - Audio & Video -sivulle on lisätty tuore mp3 viime lauantaiselta Lutakon keikalta äänitetystä What's Next To The Moon -biisistä. Käykäähän tsekkaamassa. Videomatskua ko. keikalta on luvassa parin viikon päästä.

20.2.2005 - Huh huh, olipas reissu! Kolme vuorokautta tien päällä on ainakin tälle retkueelle sellainen sessio, että herkkäsieluisempaa voisi jo alkaa hirvittää. Keikat-sivulle on nyt lisätty pientä raporttia Helsinki-Kuopio-Jyväskylä-minirundin sujumisesta. Galleria-sivulle on lisätty muutamia kuvia Henry's Pubista. Videomateriaalia Lutakosta saataneen puolestaan tarjolle lähiaikoina.

Kuten keikkakalenterista jo näkyykin, esiintyy Dirty Deeds Indeed ensi viikon lauantaina Helsingin VR-makasiineilla sijaitsevassa Rock'n'Roll Stationissa yhdessä Ben Granfelt Bandin ja Five Fifteenin kanssa. Thin Lizzy peruutti/siirsi Euroopan-rundiaan, ja tällainen kattaus järjestettiin pika pikaa tilalle.

19.2.2005 - Helsingin ja Kuopion keikat takana, Jyväskylä vielä tänään edessä. Meininki on tähän mennessä ollut aivan helevetin hyvä, toivottavasti näin on myös Lutakossa. Keikkakalenteriin on tullut yksi pikainen lisäys. Jahka reissusta toivutaan, lyödään näille sivuille jonkin sortin keikkaraportti kuvien kera.

15.2.2005 - Kohta pärähtää! Dirty Deeds Indeedin jo perinteeksi muodostunut minirundi Bon Scottin kuolinpäivän aikoihin starttaa torstaina Helsingistä. Ensi lauantaina tulee kuluneeksi 25 vuotta Bonin kuolemasta, joten sen kunniaksi Tanssisali Lutakon keikalla nähdään lämmittelyaktina reilun kuuden minuutin pituinen rocklegendan haastattelu joulukuulta 1979.

30.11.2004 - Media-sivulle on lisätty Tampereella ilmestyvässä Tamperelainen-lehdessä viime viikolla julkaistu juttu. Suoraan haastatteluun pääset tästä. Josta tulikin mieleeni, että kyseisen Räpä Rällään keikan lehtimainoksessa bändin nimeksi oli laitettu "Dirty Needs Indeed". Ei sinänsä hassumpi nimiehdotus...

28.11.2004 - Raportti perjantain Tampereen keikalta löytyy Keikat-sivulta, pääset sinne myös suoraan tästä.

21.10.2004 - Keikat päivitetty. Ensi helmikuun minirundi täydentyi Kuopion Henry's Pubilla.

16.10.2004 - Nyt olisi Audio & Video -sivulla tyrkyllä räpsäkkää käsivarakuvausta yhden biisin verran Tanssisali Lutakon keikalta viime vuoden joulukuulta, eli Highway To Hell windows media videona, olkaapa hyvät! HUOM! Antakaa toki palautetta sähköpostilla (info [at] dirtydeedsindeed.com) tai vieraskirjaan jos videoiden lataamisessa on jotakin hämminkiä.

15.10.2004 - Audio & Video -sivulle on lisätty Moon tv:ssä syksyllä 2002 esitetty lyhyt Dirty Deeds Indeedin haastattelu. Pätkä on peräisin kanavan tuolloin tiheästi esittämästä Betonirock-spesiaalista. Lisää livevideomateriaalia on luvassa lähipäivinä.

12.10.2004 - Kuten varmasti olet jo huomannutkin, on Dirty Deeds Indeed hankkinut viimein oman domainin www.dirtydeedsindeed.com. Sen kunniaksi sivuille ilmestyy lähiaikoina rutkasti lisää materiaalia, ainakin erilaisten videopätkien muodossa. Ensi vuoden keikkojakin on jo muutama sovittu, ja lisää on tulossa.

Ja sellainen huomio vielä, että Samin alla mainostettu Fender-vahvistin on myyty.

5.9.2004 - Mietteitä lauantain Bar 68:n keikasta voi lukea Keikat-sivulta, suoraan päiväkirjaan pääset tästäkin. Ja kun kerran täällä olet, niin käyppä tsekkaamassa äijärockbändi Pahan Kaksosen kotisivut osoitteesta www.pahakaksonen.com. Yhtyeestä voi löytää useampiakin Dirty Deeds Indeedistä tuttuja naamoja...

24.8.2004 - STOP PRESS! Kitaristiässämme Sami myy uskollisesti palvelleen Fender Super 60 -kitaravahvistimensa tarpeettomana. Muita uutisia edustakoon tieto siitä, että ensi vuonna Dirty Deeds Indeed esiintyy Tanssisali Lutakossa kotikaupungissaan Jyväskylässä Bon Scottin kuolinpäivänä 19.2.2005. Tuolloin tulee kuluneeksi 25 vuotta Scottin kuolemasta. Samalla juhlistetaan Dirty Deeds Indeedin 10-vuotista taipaletta. Lisätietoja luvassa vähän myöhemmin...

27.7.2004 - Syyskuun 3. päiväksi sovittu Helsingin Stella Starin keikka on yllättäen peruttu järjestäjän taholta. Älkää kysykö miksi, emme itsekään oikein tiedä. Uutta päivämäärää ko. mestaan emme ala säätämään, mutta eiköhän pääkaupungista löydy jokunen muukin estradi orkesterillemme...

23.7.2004 - Perskuta rallaa, yksi keikka lisää loppuvuodelle: AC/DC:n sulosävelet kajahtavat Dirty Deeds Indeedin esittämänä marraskuun lopussa Tampereella. Ja on muuten suoraan sanottuna aikakin, sillä edellisen kerran yhtyeemme on esiintynyt paikkakunnalla vuonna 1999! Lisää päivämääriä keikkakalenteriin on luvassa vähän syssymmällä.

16.5.2004 - Kouvolan ja Lahden keikat ovat sitten takanapäin, ja tähän tietoon seuraavat Dirty Deeds Indeed -esiintymiset ovat luvassa syyskuussa. Viikonlopun meiningistä löytyy tarkempaa selontekoa biisilistoineen Keikat-sivulta. Jos laiskottaa, niin suoraan ko. sivuille pääsee tästä: Kouvola ja Lahti.

29.4.2004 - Keikat-sivulle on lisätty muutamia jo sovittuja ensi syksyn esiintymisiä. Kesällä Dirty Deeds Indeed mitä todennäköisemminkin huilaa.

25.2.2004 - Media-sivulle on lisätty Mikkelissä ilmestyvän Länsi-Savon julkaisema haastattelu perjantailta 20.2.2004.

24.2.2004 - Luvattu kiertuepäiväkirja kuvineen löytyy nyt Keikat-sivulta "Nämä menivät jo" -otsikon alta. Suoraan sinne pääsee tästä.

23.2.2004 - Vallan perhanan onnistunut Helsinki-Mikkeli-Lappeenranta -minirundi on ohi, ja orkesterin jäsenet ovat yhä (joten kuten) hengissä. Kiertuepäiväkirja kuvineen päivittyy tänne toivon mukaan tänään maanantai-iltana...

 18.2.2004 - Muistutettakoon arvoisia sivustomme vierailijoita siitä iloisesta seikasta, että jahka retkueemme selviää hengissä takaisin huimalta kolmen päivän kiertueeltaan, raportoidaan reissun tapahtumat, kaikki likaiset yksityiskohdat mukaan lukien, näillä sivuilla viimeistään maanantaina 22.2. julkaistavassa kiertuepäiväkirjassa. Ja kuvien kera. Aikaisempien esiintymisten kohelluksia settilistoineen voi tsekkailla Keikat-sivulta "Nämä menivät jo" -otsikon alta.

5.2.2004 - Dirty Deeds Indeedin tuleva Bon Scottin kuolinpäivän muistoksi tehtävä kolmen keikan pituinen minikiertue on huomioitu Blabbermouth.comissa, joka on yksi internetin suosituimpia rockmusiikkiuutissivustoja. Uutiseen pääset suoraan tästä.

Mainittakoon samalla, että ko. turneen ensimmäisellä etapilla Helsingin Stella Star Clubilla näytetään videoscreeniltä ennen keikkaa 7-minuuttinen Bon Scott -haastattelu joulukuulta 1979. Soitto alkaa klo 22.30.

12.12.2003 - Tanssisali Lutakon keikasta otettuja loistavia kuvia löytyy nyt useamman sivun verran Galleriasta. Suoraan ko. sivulle pääset tästä.

7.12.2003 - Keikat-sivulle on päivitetty Tanssisali Lutakon mahtavan keikan päiväkirja kuvien kera (tästä suoraan ko. sivulle). Iso käsi kaikille paikallaolijoille ja Jelmulle!

24.10.2003 - Keikkoja päivitetty jälleen. Dirty Deeds Indeed tekee ensi helmikuussa kolmen keikan minirundin Bon Scottin kuolinpäivän muistoksi.

21.10.2003 - Dirty Deeds Indeed esiintyy Jyväskylässä Tanssisali Lutakossa perjantaina 5.12.2003. Keikkoja varmistuu lähipäivinä rutkasti myös ensi vuodelle, stay tuned!

14.9.2003 - Audio & Video -sivulta löytyy nyt musiikkia eiliseltä perhanan räväkältä Bar 68:n keikalta. Keikat-sivulle on lisätty settilista ja raportti, Galleriaan puolestaan kuvia.

31.8.2003 - Keikat-sivulle on lisätty raportti kuvien kera viime perjantain Kuopion vetäisystä. Soitetut biisit -listaa on on myös päivitetty.

4.8.2003 - Dirty Deeds Indeedin syyskuinen Kuopion keikka on siirtynyt muutamaa viikkoa aikaisemmaksi, uusi päivämäärä on 29.8., paikkana edelleen Joe Dog's Rock Cafe.

25.6.2003 - Nyt voit tilata Voltage Overload - A Tribute To AC/DC -albumia myös suoraan meiltä. Hintaa yhdysvaltalaisen Shark Bite Recordsin julkaisemalla tribuuttibändi-cd:llä on postikuluineen vaivaiset seitsemän (7) euroa. Levyjä on myynnissä vain erittäin rajoitettu määrä, joten toimi nopeasti!

Lähetä tilauksesi sähköpostilla osoitteeseen info [at] dirtydeedsindeed.com, niin saat maksuohjeet paluupostissa.

Kyseisen levynhän aloittaa Dirty Deeds Indeedin vuoden 2000 kokoonpanon Studio Audiossa elokuussa 2000 taltioima Live Wire. Tuolloin rytmiryhmän muodostivat vielä Mikko Holappa, rummut, ja Riku Saaranluoma, basso.

Ääninäytteitä kokoelman biiseistä löytyy täältä: http://www.cdbaby.com/cd/acdctribute. Vajaan minuutin pituinen (tiedoston koko 829 kt) mp3-muotoinen sample Dirty Deeds Indeedin rötväkästä Live Wire -tulkinnasta on kuunneltavissa myös tästä.

2.6.2003 - Viime keskiviikkona Jyväskylän Jazz Barissa kuultiin Illu-Bandin ja Dirty Deeds Indeedin yhteistyötä. Dirty Deeds Indeed -vokalisti Timo esiintyi Blues Live! -festivaalin kevätkonsertissa jyväskyläläisen rytmimusiikin legendan Illu-Bandin vierailevana solistina.

Yhden biisin ajaksi lavalle kapusi myös DDI-kitaristi Juho, jolloin yleisölle tarjoiltiin torvisektion ryydittämä versio AC/DC:n vuoden 1978 Powerage-albumilta löytyvästä Down Payment Blues -klassikkobiisistä.

Epäortodoksista, kyllä vain, mutta hyvinhän tuo AC/DC pölähti pillienkin kanssa...

Illu-Band feat. Timo Heinonen ja Juho Hämäläinen / Dirty Deeds Indeed, Jazz Bar, Jyväskylä 28.5, 2003

28.5.2003 - Pieni korjaus alla olevaan uutiseen: paikkana on Jazz Bar, ja kyseessä on Blues Live!:n kevätkonsertti, jossa esiintyy mm. Illu-Band.

26.5.2003 - AC/DC:n musiikin ystävien kannattaa suunnistaa keskiviikkona 28.5. Jyväskylän Poppariin Illu-Bandin keikalle. Setistä löytyy ennakkotietojen mukaan mielenkiintoinen näkemys eräästä AC/DC-klassikosta, jonka aikana lavalta on myös mahdollisuus bongata muutama Dirty Deeds Indeedistä tuttu naama...

10.4.2003 - Voltage Overload - A Tribute to AC/DC -kokoelman voi tilata myös Amazon.com-verkkokaupan kautta. Suora linkki levyyn tässä. Pari ensi syksyn keikkaa on jo myös lisätty keikkakalenteriin. Kesän 2003 Dirty Deeds Indeed pitää huilia, syynä parinkin jäsenen perheiden pääluvun lisääntyminen...

11.3.2003 - Dirty Deeds Indeed on mukana ensi kuussa julkaistavalla yhdysvaltalaisella AC/DC-tribuuttikokoelmalla Voltage Overload - A Tribute to AC/DC. Levyllä ovat lisäksemme mukana mm. AC/DC-tribuuttiyhtyeet OC/DC, High Voltage, Whole Lotta Rosies ja Big Balls. Dirty Deeds Indeediltä kokoelmalla kuullaan elokuussa 2000 Jyväskylässä Studio Audiossaäänitetty karski tulkinta Live Wire -klassikosta. Biisillä musisoi bändin tuolloinen rytmiryhmä, eli bassossa on Riku Saaranluoma ja rummuissa Mikko Holappa.

Syy kaksi ja puoli vuotta vanhan äänityksen käyttöön on yksinkertaisesti se, että ko. kokoelman piti alunperin ilmestyä jo vuoden 2001 alussa. Mutta parempi myöhään, kuin ei milloinkaan... Levyn julkaisee jenkkiläinen independent-levy-yhtiö Shark Bite Records.

25.2.2003 - Mediaan on lisätty skanni Savon Sanomien viime perjantain Dirty Deeds Indeed -jutusta.

23.2.2003 - Kuopion debyyttikeikka on sitten takana päin. Esiintyminen sujui sen verran hyvin, että eiköhän bändi nähdä Savon sydämessä tänä vuonna vielä uudestaan. Keikat-sivulle on lisätty lyhyt raportti settilistan kera, galleriasta taas löytyy kuvia.

21.2.2003 - Media-sivulle on lisätty tänään Savon Sanomissa julkaistu haastattelu.

15.1.2003 - Vieraskirjaamme pommittaneiden lukuisten ;) kuopiolaisten toive toteutuu ja myös varsin nopeasti: Dirty Deeds Indeed esiintyy Savossa Joe Dog's -klubissa 21. helmikuuta. Keikka osuu sopivasti Bon Scottin kuoleman 23-vuotispäivän lähettyville, siirtyihän Bon manan majoille 19. helmikuuta 1980. Muita Dirty Deeds Indeediä liippaavia uutisia edustaa Timon ja Juhon Smash-bändin debyyttilevyn julkaisukeikka, joka on 18.1. Bar 68:ssa Jyväskylässä. Lisätietoja Smashin kotisivuilta osoitteessa www.saunalahti.fi/juho/smash/.

10.11.2002 - Keikat-sivu on päivitetty, sieltä löytyy viime viikonlopun mainiosti sujuneiden Jyväskylän ja Hangon keikkojen tunnelmia. Jyväskylän keikka-päiväkirjaan pääset suoraan tästä, Hangon meininkiin taas tästä.

27.9.2002 - Media-sivulle lisätty sanomalehti Keskisuomalaisessa maaliskuussa julkaistu haastattelu.

21.9.2002 - Uudistimme vihdoin kotisivumme! Voi kai sanoa, että jo oli aikakin, sillä aikaisempi versio näki päivänvalon syyskuussa 1999... Nyt informaatiota tarjolla myös ensimmäisellä kotimaisella. Keikkakalenterin yhteydestä löytyy useiden menneiden esiintymisten settilistoja ja pienimuotoisia keikkapäiväkirjoja. Audio & Video -osastossa on harvinaista herkkua Helsingin On The Rocks -klubin keikalta.