index
BIO UUTISET KEIKAT AUDIO & VIDEO GALLERIA MEDIA VIERASKIRJA LINKIT KONTAKTI IN ENGLISHJulkaistu Tamperelainen-lehdessä 24.11.2004.

Vaihtovirta/tasavirta!

Let There Be Rock -leffasta se lähti.

Coverbändi, joka keskittyy pelkästään varhaisen AC/DC:n tuotantoon haki ensimmäisen settinsä taltioinnista, jossa kukkona hääri vielä laulaja Bon Scott. Vokalisti menehtyi vuonna 1980.

- Dirty Deeds Indeed on Suomen ainoa pelkästään 70-luvun AC/DC:hen keskittyvä ryhmä, kitaristi Sami Määttä valistaa.

Jyväskyläläisviisikko on kulkenut tietään jo yhdeksän vuotta. Menneiden keikkojen Määttä valistaa sujuneen joko hyvin tai paremmin, niin tiivis paketti mukana kulkee.

- Yleensä sekä yhtye että yleisö ymmärtävät yskän. Dirty Deeds Indeedin esiintyessä on helppo heittäytyä rockin hurmokseen. Siksi perjantaina Räpä Rälläässäkin on mahdollisuus paiskata tavallinen maailma ja menneen viikon murheet huomattavan kauas, Määttä lupaa.

Dirty Deeds Indeedin soittajat vaikuttavat mm. bändeissä Smash, Paha Kaksonen ja Cerubi. Lisäksi jokaisella hepulla on vielä päivätyöt päälle. Silti Bon Scottin aikainen aussirock herättää Määtän kerta kerran jälkeen.

- Se on ainoaa oikeaa AC/DC:tä; raa'an bluespohjaista rockia ja vimmaista, alkuvoimaista vääntöä. Dirty Deeds Indeedin biisilistalla ovat luonnollisestikin aina hitit kuten Highway To Hell ja Whole Lotta Rosie, mutta muuten kierrätämme noin 25 kappaletta. Siten touhu on hauskempaa bändillekin.

Markku Makkonen

TAKAISIN MEDIAAN