index
BIO UUTISET KEIKAT AUDIO & VIDEO GALLERIA MEDIA VIERASKIRJA LINKIT KONTAKTI IN ENGLISH

THE ROCKS, SAVONLINNA, 15.2.2008

Tänä vuonna neljä keikkaa kahtena peräkkäisenä viikonloppuna sisältävä perinteinen "In Memoriam Bon Scott" -kiertueemme starttasi Savonlinnasta. Kyseessä oli toinen keikkamme The Rocksissa. Edellisen kerran olimme nousseet julkisesti lavalle viime vuoden heinäkuussa Ruisrockissa, mutta onneksi kesäterä ei pahasti soitosta kuulunut. Pari pikkuruista härsiä saattoi settiin livahtaa, mutta tuskinpa niitä yleisöstä käsin edes huomattiin.

Keikka oli luonteeltaan samantapainen kuin edellinen vetommekin, eli lavan edustalla heiluu joitakin innostuneita, muuten nuorehko (lue: juuri ravintolaikään ehtinyt) yleisö istuu laiskan puoleisesti pöydissä. Jotenkin jäi sellainen fiilis, että ehkä The Rocks ei ole meille Savonlinnassa paras mahdollinen keikkapaikka.

Mukava oli joka tapauksessa taas (pitkästä aikaa) AC/DC:n musiikkia mäiskiä. Kun majoitus vielä oli viereisessä rakennuksessa sijaitsevassa hotellissa, sujuivat hommat erittäin vaivattomasti. Tosin rumpalimme Teemu ei hotellin sängyssä ehtinyt juurikaan makailla. Lähes puolitoista tuntia kestänyt keikka alkoi vasta puoli yhdeltä yöllä. Muutaman tunnin yöunien jälkeen Teemu lähti aamuseitsemältä linja-autolla kohti Jyväskylää isoisänsä hautajaisiin. Jyväskylässä hän oli vähän ennen yhtätoista, ja takaisin bussissa (tällä kertaa matkalla kohti Lappeenrantaa) taas vähän yli yhden. Kylmää kyytiä!

Setti:

01 LIVE WIRE
02 PROBLEM CHILD
03 ROCK'N'ROLL DAMNATION
04 SIN CITY
05 TOUCH TOO MUCH
06 SHOT DOWN IN FLAMES
07 JAILBREAK
08 THE JACK
09 GIRLS GOT RHYTHM
10 DIRTY DEEDS DONE DIRT CHEAP
11 BAD BOY BOOGIE
12 HIGH VOLTAGE
13 HIGHWAY TO HELL
14 LET THERE BE ROCK
15 WHOLE LOTTA ROSIE
16 T.NT.

JUHO HEITTÄMÄSSÄ VÄLISPIIKISSÄ TAPANSA MUKAAN LEVOTONTA LÄPPÄÄ...

BACKSTAGELLA ON HETI KEIKAN JÄLKEEN NÄIN LUPSAKKA TUNNELMA...

... KUTEN MYÖS HETKEÄ MYÖHEMMINKIN.

TAKAISIN KEIKKOIHIN