index
BIO UUTISET KEIKAT AUDIO & VIDEO GALLERIA MEDIA VIERASKIRJA LINKIT KONTAKTI IN ENGLISH

RUISROCK, TURKU 8.7.2007KUVAT: HANNA-KAISA JA MARKO HÄMÄLÄINEN

Dirty Deeds Indeedin ensimmäinen keikka Turussa koko bändin 12-vuotisen historian aikana soitettiinkin sitten suoraan Ruisrockissa. Tunnin pituinen, puoli viideltä iltapäivällä alkanut vetäisy tarjoiltiin Turun Sanomat -teltassa, joka oli oikein mukavan kokoinen estradi, jonka lavassakin riitti kokoa mellastamiseen. Tosin hieman vähemmän mellastusta kuitenkin nähtiin kuin tavallisesti, sillä toukokuussa kantapääluunsa murtanut kitaristi Sami sai kuulla lääkäriltä keikkaa edeltävänä perjantaina, että jalan varauskielto jatkuu vielä kuukauden verran.

Sen verran paremmassa kunnossa koipi jo kuitenkin oli edelliseen keikkaamme verrattuna, ettei miehen tarvinnut sentään enää pyörätuolista käsin ruimia. Irtoaa se AC/DC baarijakkaralla istuenkin...

Väkeä telttaan oli tullut oikein mukavasti, ja kun vähän perseelle potkimme, niin kyllä yleisöstä myös ääntä saatiin irti.

Ei keikka nyt hurmoksellisin vetäisymme ollut, mutta siihen nähden, että väki oli jo perjantaista saakka festareilla rällännyt, niin varsin hyvin virtaa tuntui löytyvän vielä yhden AC/DC-tribuuttibändin suorituksen kanssa myötäelämiseenkin.

Basson varressa nähtiin pitkästä aikaa Tero, joka on kolmella edellisellä keikallamme ollut muualla työllistettynä.

Aamusta iltaan jatkuneen vesisateen lannistamina suuntasimme Turun keskustaan jo iltakahdeksan jälkeen, jahka olimme lipittäneet kaiken meille varatun oluen ja käyneet pääbackstagella syömässä.

Koska saavuimme alueelle vasta puolisen tuntia ennen vetomme alkua, emme nähneet koko päivän aikana yhtä ainutta keikkaa meidän jälkeemme lavalle tullutta Whitesnake-tribuuttibändi Whiteshakea lukuun ottamatta. No, ensi kerralla sitten.

Loppuilta sujui rattoisasti Turun keskustan mainiossa Tinatuopissa, jonka jukeboksi nieli euron jos toisenkin...

Jonkin verran Tinatuoppi-sessio taisi sekoittaa soittajapolojen päitä, sillä kun könysimme seuraavana aamuna puoli yhdentoista aikoihin kolme viidesosaa yhtyeestä majoittaneen Hamburger Börsin aamiaissaliin, kävi ilmi, että tarjoilu oli siltä aamulta jo ohi.

Olimme koko ajan siinä luulossa, että keikan jälkeisenä päivänä on luonnollisesti sunnuntai, jolloin aamiaista piti hotellin tiedotteiden mukaan tarjottaman em. kellonaikaan asti. Arkisin ameriikanpekonia ja muita herkkuja on kuitenkin tarjolla vain aamukymmeneen. Keittiöhenkilökunta ei heltynyt, vaikka verestävin silmin armoa rukoilimmekin. Perskeles.

Setti:

01 IT'S A LONG WAY TO THE TOP (IF YOU WANNA ROCK'N'ROLL)
02 SIN CITY
03 GIRLS GOT RHYTHM
04 DIRTY DEEDS DONE DIRT CHEAP
05 JAILBREAK
06 THE JACK
07 IF YOU WANT BLOOD (YOU'VE GOT IT)
08 HIGH VOLTAGE
09 HIGHWAY TO HELL
10 LET THERE BE ROCK
11 WHOLE LOTTA ROSIE
12 T.N.T.

Lisää kuvia täällä.

TAKAISIN KEIKKOIHIN