index
BIO UUTISET KEIKAT AUDIO & VIDEO GALLERIA MEDIA VIERASKIRJA LINKIT KONTAKTI IN ENGLISH

KUVAT: ANTTI LAUKKARINEN

POPPARI, JYVÄSKYLÄ, 4.12.2009

Kun ovella myydään eioota, on se soittajapojille luonnollisesti miellyttävä uutinen. Vaikka ulosjääneiden kohtalo toki samalla harmittaakin... Näin kävi Dirty Deeds Indeedin ensimmäisellä Popparin (ent. Jazz Bar) keikalla Jyväskylässä. Kellariklubi oli siis aivan täyteen räjäytetty, mikä tarkoitti pikkaisen vajaata 200 henkeä. Hyvä meininki, semminkin kun ottaa huomioon, ettei keikkaa mainostettu Keskisuomalaisen menosivun yksipalstaista mainintaa ja Facebookia lukuunottamatta käytännössä mitenkään.

Kitaristillamme Samilla on todettu tänä syksynä voimia verottava vakava sairaus, joka vaatii toistaiseksi säännöllistä sairaalahoitoa.

Siksipä Popparin keikalla miestä tuurasi mm. Private Line -yhtyeestä tuttu jyväskyläläislähtöinen kitaristihirmu Ilari "Illu" Heinäaho. Illu osoitti olevansa maineensa veroinen pelimanni. Tattis!

Vaikka Sami olikin kotiutunut viimeisimmältä hoitoreissultaan vasta aikaisemmin samana päivänä, virtasi suonissaan rock'n'roll-energiaa sen verran paljon, että neljä viimeistä biisiä hoidettiin kolmen kitaran voimin. Näin saatiin setin lopussa kirjaimellisesti väännettyä potikat yhdelletoista!

Perskuleen mukava oli täydelle tuvalle soittaa ja kun Samikin saatiin lopuksi lauteille, niin ei ihme, että takahuoneessa oli keikan jälkeen maireasti hymyileviä hikisiä ukkoja.

Setti:

01 HELL AIN'T A BAD PLACE TO BE
02 DOG EAT DOG
03 SIN CITY
04 WALK ALL OVER YOU
05 SHOT DOWN IN FLAMES
06 JAILBREAK
07 TOUCH TOO MUCH
08 DIRTY DEEDS DONE DIRT CHEAP
09 GIRLS GOT RHYTHM
10 IF YOU WANT BLOOD (YOU'VE GOT IT)
11 HIGH VOLTAGE
12 HIGHWAY TO HELL
13 LET THERE BE ROCK
--
14 WHOLE LOTTA ROSIE
15 T.N.T.

 

TAKAISIN KEIKKOIHIN