index
BIO UUTISET KEIKAT AUDIO & VIDEO GALLERIA MEDIA VIERASKIRJA LINKIT KONTAKTI IN ENGLISH

ON THE ROCKS, HELSINKI 22.2.2008

Bon Scottin kuolinpäivän tiimoille perinteisesti ajoittuvan minikiertueemme jälkimmäinen osuus alkoi Helsingin On The Rocksista. Kyseessä oli kuudes keikkamme On The Rocksissa ja myöskin luultavasti niistä paras. Alun perin kanssamme piti soittaman myös Pahan Kaksosen, mutta tämä lämppäyskeikka peruttiin/siirrettiin samalle ilalle tulleiden kanta-asiakasbileiden tieltä.

Siksi meitä ennen On The Rocksin lavalle nousivat nimimiesten (Mika Järvinen, Twist Twist Erkinharju, Lauri Porra ja Mikko Kosonen) muodostama coverbändi Texas Tupolev sekä akustisten kitaroiden säestyksellä esiintynyt Ryan Roxie & Marco Luponero -duo. Tavalliselle kansalle On The Rocksin ovet avattiin klo 23, jolloin myös meidän settimme piti alkaa. Onneksi aikataulu oli puolisen tuntia myöhässä, sillä ovella oli yhdeltätoista parinkymmenen metrin jono.

Väkeä oli aivan helvetisti ja helvetin hyvin he olivat myös messissä. Kun soittokin kulki kuin se kuuluisa junan vessa, niin eiköhän yleisö saanut sitä mitä tilasikin. Me ainakin saimme!

Kiitti jengi!

Setti:

01 LIVE WIRE
02 PROBLEM CHILD
03 ROCK'N'ROLL DAMNATION
04 SIN CITY
05 JAILBREAK
06 GIRLS GOT RHYTHM
07 DIRTY DEEDS DONE DIRT CHEAP
08 BAD BOY BOOGIE
09 HIGH VOLTAGE
10 HIGHWAY TO HELL
11 LET THERE BE ROCK
12 WHOLE LOTTA ROSIE
13 T.NT.

PAKOLLINEN FANIKUVA ON THE ROCKSIN TAKAHUONEESTA...

 

TAKAISIN KEIKKOIHIN