index
BIO UUTISET KEIKAT AUDIO & VIDEO GALLERIA MEDIA VIERASKIRJA LINKIT KONTAKTI IN ENGLISH

ON THE ROCKS, HELSINKI 16.2.2007


KUVA: TIINA LÄMSÄ

On The Rocks on mainio klubi ja sinne on aina mukava mennä soittamaan. Viimeksi esiinnyimme sen lavalla viime lokakuussa osana Bomber-bileitä, nyt oli vuorossa oma keikka. Muistelimme jälleen helmikuiseen tapaamme Bon Scottia, ja samalla juhlistettiin Let There Be Rock -albumin 30-vuotispäiviä. Tämä tarkoitti sitä, että kyseinen rockklassikkolevy soitettiin keikalla alusta loppuun.

Ja tietysti alkuperäisen vinyyliversion mukaisesti, jolloin mukana on satiaisista kertova bluespala Crabsody in Blue. LTBR:n jenkkiversiollahan (josta on sittemmin tehty levyn kaikki cd-painokset) sen tilalle on otettu Problem Child. Joka taas on peräisin edellisenä vuonna julkaistulta Dirty Deeds Done Dirt Cheap -levyltä, jota ei aikanaan julkaistu Yhdysvalloissa ollenkaan. Levyhän pääsi jenkkimarkkinoille vasta vuonna 1981. Hulluja nuo amerikkalaiset (levy-yhtiöpamput)!

Soitto alkoi saamiemme ohjeiden mukaisesti tasan kello 23. Moinen on muusikon kannalta aina ilahduttavaa, jääpähän enemmän aikaa keikan jälkeiseen remuamiseen, eikä soittovirekään ehdi hävitä aamuyön tunteihin odotellessa.

Varjopuolena tässä tosin oli se, että osa yleisöstä oli vielä setin startatessa ihan muualla. No, kyllä tupa (ja lavan edusta) loppujen lopuksi täyttyi, ja kun eturivissä oli kerrankin runsaasti myös kuumia kissoja, eikä pelkkiä karvaisia kolleja, niin johan kelpasi ruimia AC/DC:tä!

Keikan jälkeen takahuoneessa juhlistettiin vielä laulusolisti Timon keikkapäivälle osuneita syntymäpäiviä, vieläpä oikein juhlallisesti kuohuviinin kera. Kyllä herrasmiehet osaavat...

Setti:

01 RIFF RAFF
02 SIN CITY
03 WALK ALL OVER YOU
04 WHAT'S NEXT TO THE MOON
05 TOUCH TOO MUCH
06 GO DOWN
07 DOG EAT DOG
08 LET THERE BE ROCK
09 BAD BOY BOOGIE
10 CRABSODY IN BLUE
11 OVERDOSE
12 HELL AIN'T A BAD PLACE TO BE
13 WHOLE LOTTA ROSIE
14 DIRTY DEEDS DONE DIRT CHEAP
15 HIGHWAY TO HELL
16 T.N.T.

 

 

TAKAISIN KEIKKOIHIN