index
BIO UUTISET KEIKAT AUDIO & VIDEO GALLERIA MEDIA VIERASKIRJA LINKIT KONTAKTI IN ENGLISH

ON THE ROCKS, HELSINKI 17.2.2005

Ja niin kävi, että oli tullut taas helmikuun puoliväli ja aika lähteä 19.2.1980 kuolleen Bon Scottin muiston kunniaksi minikiertueelle. Viime vuonna Dirty Deeds Indeed vetäisi Helsinki-Mikkeli-Lappeenranta-session, nyt ohjelmassa oli Helsinki-Kuopio-Jyväskylä-veto.

Pätkän startti sujui mitä mainioimmissa merkeissä, sillä On The Rocksin runsaslukuinen yleisö tuntui olevan vastaanottavaisella tuulella, arki-illasta huolimatta. Ja sehän passasi meille! Basistiamme voi muuten tämän torstain perusteella kutsua todelliseksi työn sankariksi. Suoraan jazzkeikalta pystybasson varresta On The Rocksiin tulleelle Terolle vetäisymme oli jo kolmas bassottelusessio saman päivän aikana...

Setti: 01 LIVE WIRE / 02 HELL AIN'T A BAD PLACE TO BE / 03 DOG EAT DOG / 04 SIN CITY / 05 PROBLEM CHILD / 06 WHAT'S NEXT TO THE MOON / 07 SHOT DOWN IN FLAMES / 08 RIDE ON / 09 BAD BOY BOOGIE / 10 GIRLS GOT RHYTHM / 11 DIRTY DEEDS DONE DIRT CHEAP / 12 HIGH VOLTAGE / 13 LET THERE BE ROCK / 14 HIGHWAY TO HELL / 15 WHOLE LOTTA ROSIE / 16 T.N.T.

 

TAKAISIN KEIKKOIHIN