index
BIO UUTISET KEIKAT AUDIO & VIDEO GALLERIA MEDIA VIERASKIRJA LINKIT KONTAKTI IN ENGLISH


KUVAT: HANNA-KAISA HÄMÄLÄINEN

TANSSISALI LUTAKKO, JYVÄSKYLÄ 5.12.2003

Dirty Deeds Indeedin ensimmäistä virallista Keski-Suomen rockpyhätön keikkaa tuli seuraamaan mukava määrä yleisöä. Samaan aikaan Bar 68:ssa musisoinut jyväskyläläisen heavyn kärkinimiin noussut Machine Men verotti varmasti yleisöä jonkin verran, mutta Lutakkoon oli silti saapunut parisataa AC/DC-diggaria.

Rokki raikasi ehkä jopa normaaliakin tiukemmin, liekö iso lava ja todella hyvin messissä ollut yleisö innostanut orkesterin tavallista hurjempaan draiviin? Setissä oli muutama harvemmin soittamamme biisi, kuten AC/DC:n keikoilla ainakin tähän asti täysin kuulematon Touch Too Much.

Niille muutamalle hurjapäälle, jotka käyvät nykyisin ilmeisesti jokaisella Jyväskylän keikallamme mylvimässä koko setin ajan The Jackia, lähettäisimme sellaisia terveisiä, että ikävä kyllä kyseessä on siitä harvinainen AC/DC-viisu, että sitä ei ole pelkästään tylsää kuunnella, vaan sitä on myös tylsä soittaa. Kuunnelkaa levyltä, me sitä tuskin lähiaikoina esitämme. (Seuraavaa Jyväskylän keikkaa saa tosin muutenkin odottaa luultavastikin ensi vuoden syksyyn saakka...)

Lisää kuvia täällä!

01 Hell Ain't A Bad Place To Be
02 Girls Got Rhythm
03 Sin City
04 Walk All Over You
05 Rock'n'Roll Damnation
06 Touch Too Much
07 Jailbreak
08 Ride On
09 Problem Child
10 What's Next To The Moon
11 Bad Boy Boogie
12 Dirty Deeds Done Dirt Cheap
13 If You Want Blood (You've Got It)
14 Let There Be Rock
15 Highway To Hell

16 Whole Lotta Rosie
17 T.N.T.

TAKAISIN KEIKKOIHIN