index
BIO UUTISET KEIKAT AUDIO & VIDEO GALLERIA MEDIA VIERASKIRJA LINKIT KONTAKTI IN ENGLISH

OLD COCK, LAPPEENRANTA, 21.02.2009

KUVAT: JUHA PARTANEN

Niin vain kävi, että Bon Scottin kuolinpäivän tiimoille kaavailtu kahden päivän rokkirupeama typistyi puolella, kun Helsingin keikkapaikasta ei saatu millään ilveellä lopullista vahvistusta päivämäärälle.

Lappeenrannan Old Cock on jo vanha tuttu paikka, sen verran taajaan siellä on viime aikoina esiinnytty. Tämä pistikin pohtimaan, että noinko ketään tulee paikalle, kun edellisestä vedosta oli vain neljä kuukautta. Semminkin, kun uudenvuodenaattona kapakassa oli soittanut eräs toinen AC/DC:n musiikkia tarjoileva kokoonpano.

No, huoli oli turha, Vanhan kukon alakerta oli jälleen täynnä. Liekö sitten syynä pikainen jälleennäkeminen vai AC/DC:n romuluisten sulosävelien ylitarjonta, mutta aivan edelliskerran tasoiseen ekstaasiin yleisö ei reaktioissaan nyt yltänyt. Keskivertobändi olisi luultavasti ollut jo täysin orgastisessa tilassa vastaavanlaisesta vastaanotosta, mutta mepä emme ole mikään keskiverto bändi...

Lystiä Lappeenrannassa toki oli, kuten aina. Soitto kulki ja emännät heiluttivat perseitä musiikin tahtiin, joten valittamista keikasta ei jäänyt. Mutta seuraavan kerran saavumme Lappeenrantaan vasta reilusti syssymmällä, ettei väkeä ala kyllästyttää.

Keikalla tarjoiltiin yksi ensiesitys, Highway To Hell -albumin raaka lopetusraita Night Prowler. Setissä oli muutenkin runsaasti kyseisen, tänä vuonna 30 vuotta täyttävän levyn materiaalia. Viime keikallahan vastaavaan rooliin oli nostettu edellinen kokopitkä, vuonna 1978 julkaistu Powerage.

Highway To Hell tulee olemaan tämän vuoden settilistoissamme jatkossakin hyvin esillä juurikin edellämainitun merkkipäivän kunniaksi.

Setti:

01 IT’S A LONG WAY TO THE TOP (IF YOU WANNA ROCK'N'ROLL)
02 HELL AIN’T A BAD PLACE TO BE
03 SIN CITY
04 WALK ALL OVER YOU
05 GIMME A BULLET
06 SHOT DOWN IN FLAMES
07 JAILBREAK
08 NIGHT PROWLER
09 TOUCH TOO MUCH
10 DIRTY DEEDS DONE DIRT CHEAP
11 GIRLS GOT RHYTHM
12 BAD BOY BOOGIE
13 HIGH VOLTAGE
14 HIGHWAY TO HELL
15 LET THERE BE ROCK
16 WHOLE LOTTA ROSIE
17 T.N.T.

 

TAKAISIN KEIKKOIHIN