index
BIO UUTISET KEIKAT AUDIO & VIDEO GALLERIA MEDIA VIERASKIRJA LINKIT KONTAKTI IN ENGLISH

OLD COCK, LAPPEENRANTA, 25.10.2008

Old Cockin tilavassa takahuoneessa oli ennen keikkaa näin lupsakka meininki.

Siinä missä edellisen illan keikkamme Jyväskylässä oli ensimmäinen vetomme kotikaupungissa lähes puoleentoista vuoteen, oli Lappeenrannan edellisestä vetäisystä vain kahdeksan kuukautta. Siitä huolimatta (tai sen takia, mene ja tiedä), oli Old Cockissa jälleen tupa täynnä.

Sen verran usein olemme Lappeenrannassa viime vuosien aikana ilmeisesti käyneet, että jonkin sortin tunnettavuutta olemme kerryttäneet. Kun kitaristikaksikko Hämäläinen-Määttä oli nimittäin kävelemässä illalla hotellilta kohti keikkapaikkaa, tuli kaupungilla vastaan pari hemmoa, jotka alkoivat huudella jotta "döörti diids, dan döört tsiipp"...

Settilista oli sama, Powerage-albumiin painottuva rykäisy kuin Jyväskylässäkin, mutta päätimme nykäistä loppukeikasta mukaan vielä High Voltagen, meininki kun oli sen verran rempseä.

Tässä vielä laulusolisti Timon näkemys illan kulusta:

"Tajunnan kalpea aavistus hiipii kutsumatta sisään. Ei vielä, eihän. Vanhat luut natisevat nivelkuopissaan ja sielu vaikertaa. Kuivuneen kuolan tyynyliinaan liimaamat partakarvat kirpaisevat päätä kääntäessä.

Luomien arasti raottuessa voi vain todeta auringonkin päättäneen tänään näyttää meille persettä. Pikaista norjanpuhelua ja kelloon vilkaisua myöhemmin ajatukset alkavat soljua oikeisiin uomiinsa.

Keikan jälkeen kutsui Lappeenrannan yöelämä, joka oli talviaikaan siirtymisen takia tällä kertaa tuntia pitempi...

Huuruisten harsojen lomasta raottuu äänekkäitä mielikuvia hyvin nesteytetystä miesenergiasta ja maailmoja syleilevästä veljesrakkaudesta. Aitoa varauksetonta naapurivihaakin koettiin useampaankin otteeseen. Mitä helvettiä...?

Hauskaa siis oli jälleen kerran Kukon kellarissa, jossa suoritettiin tällä kertaa paheellisenyöelämänpalvontamenojen yhteydessä myös orkesterimme historian ei ehkä pisin, mutta taatusti hervottomin bändiesittely. Joskus se karkaa lapasesta, kiitos nyt kuitenkin.

Yleisö osallistui jo tutuksi tulleen läheisessä kontaktissa orkesterimme soitantaan. Jopa niin, että monitorit tulkitsivat vetävänsä kolmannen pyörän virkaa ja loukkaantuneina murjottivat hiljaa loppupuolen setistä. Ehkäpä ne meille vielä leppyvät jälleennäkemiseen mennessä.

Lisättiinpä tuonne setin sekaan lennosta ylimääräistä materiaaliakin. Eipä varmaan moni yleisön edustaja tiennytkään saavansa rokkikeikan ohella myös omin silmin todistaa aitoa PSI-ilmiötä. Siis, lavalla, elävän yleisön silmien alla, otettiin kesken setin telepaattista yhteyttä vierustovereiden kesken. Tätä toimitusta eivät haitanneet edes jalkoihin unohtuneet Reinot!

Takaisin taas ensi vuonna."

Setti:

01 RIFF RAFF
02 GIMME A BULLET
03 SIN CITY
04 GIRLS GOT RHYTHM
05 WHAT'S NEXT TO THE MOON
06 DOG EAT DOG
07 ROCK'N'ROLL DAMNATION
08 GONE SHOOTIN'
09 WHOLE LOTTA ROSIE
10 DOWN PAYMENT BLUES
11 BAD BOY BOOGIE
12 DIRTY DEEDS DONE DIRT CHEAP
13 HIGH VOLTAGE
14 IF YOU WANT BLOOD (YOU'VE GOT IT)
15 LET THERE BE ROCK
16 HIGHWAY TO HELL
17 T.N.T.

 

TAKAISIN KEIKKOIHIN