index
BIO UUTISET KEIKAT AUDIO & VIDEO GALLERIA MEDIA VIERASKIRJA LINKIT KONTAKTI IN ENGLISH

OLD COCK, LAPPEENRANTA, 15.9.2006

Rai rai! Kahden ja puolen vuoden tauon jälkeen suuntasimme kohti Lappeenrantaa ja Old Cockia. Helmikuussa 2004 mesta oli aivan totaalisen turvoksissa, kuten silloisesta keikkapäiväkirjasta voi lukea.

Nytkin tupa oli täynnä, mutta sillai tavallisempaan tapaan. Viimeksi suuhun kolahtanut mikrofoni lohkaisi tämän kirjoittajalta (Juho) palan etuhampaasta yleisön rynniessä ns. iholle, mutta tällä kertaa säästyttiin moisilta henkilövahingoilta.

Keikka kulki mielestämme mainiosti, jengi oli selvästi tullut kuuntelemaan meitä, ihanat lappeenrantalaiskissat heiluttivat persettä ja halusivatpa ryökäleet vielä ylimääräisen encorenkin.

Sen minkä Old Cock koossa menettää, niin sen se korvaa tunnelmalla. Pitänee saapua takaisin seuraavan kerran hieman nopeammin kuin kahden ja puolen vuoden päästä!

Seuraavana päivänä tapoimme aikaa tutustumalla Lappeenrantaan turistimeiningillä: Sami ja Juho nauttivat aamiaiseksi torilla vedyt, sitten mentiin satamaan markkinoille ja laivaravintolaan drinksuille.

Sen jälkeen kävimme ihastelemassa Lappeenrannan linnoituksen aluetta. Palatessa piipahdimme vielä ostamassa matkamusiikkia Levymusiikista. Kun aurinkokin paistoi pilvettömältä taivaalta, niin johan näytti Lappeenranta meille tällä kertaa kauniimmat kasvonsa.

Setti: 01 HELL AIN'T A BAD PLACE TO BE 02 GIRLS GOT RHYTHM 03 SIN CITY 04 PROBLEM CHILD 05 GO DOWN 06 SHOT DOWN IN FLAMES 07 RIDE ON 08 DIRTY DEEDS DONE DIRT CHEAP 09 BAD BOY BOOGIE 10 HIGH VOLTAGE 11 IF YOU WANT BLOOD (YOU'VE GOT IT) 12 HIGHWAY TO HELL 13 LET THERE BE ROCK 14 WHOLE LOTTA ROSIE 15 T.NT. 16 JAILBREAK


JATKOILLA HOTELLI LAPPEEN YÖKERHOSSA...

SAMI JA VETY LAPPEENRANNAN TORILLA...

SATAMASSA DRINKEILLÄ...

TURISTIT LIIKENTEESSÄ...

TAKAISIN KEIKKOIHIN