index
BIO UUTISET KEIKAT AUDIO & VIDEO GALLERIA MEDIA VIERASKIRJA LINKIT KONTAKTI IN ENGLISH

HOLLYWOOD ROCK HOUSE, LAHTI, 3.4.2009

Näin sitä aika rientää, edellisestä Lahden-keikastamme olikin kulunut jo lähes viisi vuotta. Perinteisen Torven sijaan keikkapaikaksi oli tällä kertaa valikoitunut uudehko (?) Hollywood Rock House. Joka ei ollut ollenkaan pöllömpi klubi, lavakin oli ihan järkevän kokoinen.

Paikalle oli buukattu lisäksemme kaksi muutakin tribuuttibändiä, Whitesnakea soittava W.S.O.P ja Iron Maidenia tykittänyt Maiden Hell. Me soitimme keskimmäisenä, mikä sopi meille erinomaisen hyvin: jälkeemme lavalle noussut Maiden Hell starttasi settinsä epäinhimilliseen kello 2:30 aikaan...

Loppuunmyyty-lappua ovelle ei saatu lätkäistä, mutta kyllä väkeä varsinkin meidän settimme aikana sen verran paljon oli, että kelpasi metelöidä. Soitto kulki oikein mallikkaasti (jälleen kerran, kröhöm), mutta setin loppupuolella tämän kirjoittajan (Juho) vahvistin teki ensimmäistä kertaa ikinä tenän. Highway To Hell vedettiinkin sitten yhdellä kitaralla, loppusetin soitin Maiden Helliltä hätäpäissään ja luvatta lainatulla vahvistimella. Kiitos vaan lainasta!

Kun Saminkin samanmerkkinen vahvistin pimeni hetkeksi Highway To Hellin jälkeen, niin ilmassa oli tovin ajan totaalisen katastrofin ainekset. Onneksi tuon kitaramyllyn mykkäkoulu oli vain hetkellistä, ja keikka saatiin kunnialla läpi. Mistä lie virtapiikistä johtuvaa, sillä seuraavan illan keikalla styrkkarit pelittivät taas normaalisti.

Kiitos yleisölle, ja jospa seuraavaa keikkaa ei tarvitsisi odotella taas viittä vuotta... Ja terveisiä Repelle!

Setti:

01 HELL AIN’T A BAD PLACE TO BE
02 SIN CITY
03 WALK ALL OVER YOU
04 SHOT DOWN IN FLAMES
05 JAILBREAK
06 DIRTY DEEDS DONE DIRT CHEAP
07 GIRLS GOT RHYTHM
08 BAD BOY BOOGIE
09 HIGHWAY TO HELL
10 LET THERE BE ROCK
11 WHOLE LOTTA ROSIE
12 T.N.T.

TAKAISIN KEIKKOIHIN