index
BIO UUTISET KEIKAT AUDIO & VIDEO GALLERIA MEDIA VIERASKIRJA LINKIT KONTAKTI IN ENGLISH

JOE DOG'S ROCK CAFE, KUOPIO 29.8.2003

Keikkaan valmistautumista takahuoneessa: kitara vireeseen ja riittävästi virvokkeita...

Kyseessä oli toinen Dirty Deeds Indeedin Kuopion visiitti, edellisen kerran Joe Dog'sissa oltiin viime helmikuussa. Ikävä kyllä tämä myös viimeinen esiintymisemme hyväksi rock-kuppilaksi havaitussa baarissa, sillä se lopettaa näinä päivinä toimintansa. Saimme kunnian olla toiseksi viimeinen bändi, joka paikassa soitti... Ilta lopetti myös Dirty Deeds Indeedin lapsentekohommista aiheutuneen puolen vuoden keikkatauon.

Yleisöä oli hieman edelliskertaa vähemmän, mutta toki orkesterimme paiskoi tapansa mukaisesti apinanraivolla rokkia, siitäkin huolimatta että Sami oli vasta toipumassa puolentoista viikon takaisesta umpisuolileikkauksesta, emmekä olleet aikataulusotkujen takia päässeet treenaamaan settiä kertaakaan. Keikalla saivat ensiesityksensä soundcheckissä läpivetäistyt ja Dirty Deeds Indeedin repertuaarissa aiemmin kuulemattomat What's Next To The Moon ja Bad Boy Boogie.

"Nolojen tilanteiden mies" -hetki koettiin tämän kirjoittajan kitaran hihnalukon pettäessä Let There Be Rockin aikana, jonka vuoksi PRS pätkähti lattialle mennen julmaan epävireeseen. Onneksi varakitara oli matkassa.

Oheiset kuvat otti Kuopion hienoin mies, keikan äänentoistosta huolehtinut D-A -bändin Antti Heikkinen.

 

01 Live Wire
02 Shot Down In Flames
03 Sin City
04 Problem Child
05 Dog Eat Dog
06 What's Next To The Moon
07 Bad Boy Boogie
08 The Jack
09 Girls Got Rhythm
10 If You Want Blood (You've Got It)
11 Dirty Deeds Done Dirt Cheap
12 High Voltage
13 Let There Be Rock
14
Highway To Hell
15 Whole Lotta Rosie
16 T.N.T.

 

TAKAISIN KEIKKOIHIN