index
BIO UUTISET KEIKAT AUDIO & VIDEO GALLERIA MEDIA VIERASKIRJA LINKIT KONTAKTI IN ENGLISH

HENRY'S PUB, KUOPIO, 25.2.2011

Kuopiolaista yleisöäKolme vuotta ehti kulua edellisestä Kuopion ja Henry's Pubin keikasta. Se on aivan liian pitkä aika! No, jospa seuraava vetäisy saataisiin järjestettyä vähän pikaisemmin.

Tämän kirjoittaja (Juho) oli keikkapäivänä "onnekseen" sairaana, mutta särkylääkkeitä popsimalla keikkakunto saatiin kuitenkin viriteltyä. Seuraavan päivän Helsinkin keikalla olo tulisi olemaan vielä huterampi, mutta sitä ei Kuopiossa onneksi tiedetty...

Lauteet lämmitteli kuopiolainen rocknousukas Block Buster. Siihen nähden, että kyseessä on nuorten, hädin tuskin ilmeisesti vielä täysi-ikäisten kollien bändi (henkilökunta ohjeisti tiukasti että "älkää sitten antako kavereille kaljaa"), niin todella hyvin soittonsa pölähti. Toki ilmaisunsa on aika pitkälti kaiken velkaa AC/DC:lle ja etenkin tältä inspiraationsa hakeneelle Airbournelle, mutta siitä viis. Block Buster ei tarvitse muuta kuin lisää killerikertsejä, niin tie tähtiin on avoinna.

Henkassa keikat alkavat aikaisin (kello 22), mikä on soittajan kannalta hyvä asia. Eipä tarvitse riekkua yömyöhään asti. Pääsimme Block Busterin jäljiltä hikisille lauteille noin kello 23. Maksaneita katselijoita oli tuolloin paikalla oikein mukavasti, ja lisää valui vielä alkusetin aikanakin.

Sellainen kuva keikasta jäi, että homma toimi myös yleisön mielestä. Mukavaa oli, jälleen kerran!

Historiankirjoihin merkitsemme basistin virkaa tälläkin kertaa hoitaneen Pekka Mäkisen.

Kiitämme lisäksi nöyrimmin jälleen kerran majoituksen tarjonnutta ja viihdytysjoukkoina toiminutta Antti Heikkistä.

Setti:

01 Riff Raff
02 Dog Eat Dog
03 Sin City
04 Hell Ain't A Bad Place To Be
05 Walk All Over You
06 Touch Too Much
07 Night Prowler
08 Dirty Deeds
09 Girls Got Rhythm
10 What's Next To The Moon
11 Cold Hearted Man
12 Bad Boy Boogie
13 Let There Be Rock
14 Highway to Hell
15 Its a Long Way To The Top (If You Wanna Rock'n'Roll)
16 Whole Lotta Rosie
17 T.N.T.TAKAISIN KEIKKOIHIN