index
BIO UUTISET KEIKAT AUDIO & VIDEO GALLERIA MEDIA VIERASKIRJA LINKIT KONTAKTI IN ENGLISH

HENRY'S PUB, KUOPIO 23.2.2008

Täpötäyden ja muutenkin raivokkaan onnistuneesti menneen Helsingin On The Rocksin keikan jälkeen oli mukava lähteä kohti Kuopiota, sillä Henkassa on myös aina ollut vitun hyvä meininki.

Suomen suuresta maantieteellisestä koosta kyllä kertoo se, että kun starttasimme klo 13 maissa kohti Savoa, oli lumettomassa pääkaupungissa reilut viisi astetta plussaa ja suorastaan keväinen tuulenvire pörräsi ilmassa. Kuopiossa oli illalla kuusi tuntia myöhemmin 13 astetta pakkasta ja lumi narisi maiharin alla.

ILLAN BÄNDIEN SETTILISTAT

Tällä kertaa "jaoimme" lavan Paha Kaksonen -yhtyeen kanssa, jonka puolen tunnin setti aloitti musisoinnin klo 22. Lainausmerkit siksi, että 3/5-osaa Dirty Deeds Indeedistä vaikuttaa myös kyseisessä räyhärockryhmässä...

Dirty Deeds Indeedin keikka alkoi yleisön puolelta ehkä aavistuksen iisisti, mutta nopeasti setin vanhetessa lisääntyi myös intensiteetti, ja saimme väen jälleen kerran piiskattua räväkkään rock-kiimaan.

Pienoista draamaa tämän kirjoittaja (Juho) koki ensimmäisenä encorena soitetun Whole Lotta Rosien loppusoolon aikana, kun vasen käsi kramppasi aivan totaalisesti. Suonenveto ei tahtonut hellittää millään, joten T.N.T.:n soolo piti lopulta soittaa vasen käsi suorana alaspäin, siis sillai väärin päin, niin kuin sokea blueskitaristi Jeff Healey soittaa. Mutta jospa tuohon ei kovin moni kiinnittänyt huomiota. Sama on tapahtunut kerran aikaisemminkin, tosin monta vuotta sitten, joten täytyy toivoa, ettei kyse ole mistään kroonisesta vaivasta...

Joka tapauksessa viihdyimme ja toivon mukaan samalla viihdytimmekin niin maan perkeleesti. Kiitti jengi!

Setti:

01 LIVE WIRE
02 PROBLEM CHILD
03 ROCK'N'ROLL DAMNATION
04 SIN CITY
05 JAILBREAK
06 THE JACK
07 GIRLS GOT RHYTHM
08 DIRTY DEEDS DONE DIRT CHEAP
09 BAD BOY BOOGIE
10 HIGH VOLTAGE
11 HIGHWAY TO HELL
12 LET THERE BE ROCK
13 WHOLE LOTTA ROSIE
14 T.NT.

TAKAISIN KEIKKOIHIN