index
BIO UUTISET KEIKAT AUDIO & VIDEO GALLERIA MEDIA VIERASKIRJA LINKIT KONTAKTI IN ENGLISH

JOE DOG'S ROCK CAFE, KUOPIO 21.2.2003

Vuoden 2003 ensimmäinen Dirty Deeds Indeed -keikka oli myös bändin ensimmäinen esiintyminen Kuopiossa, ihme ja kumma. Reissun perusteella uskallamme luvata pikaista jälleennäkemistä. Marraskuussa ovensa avannut, ja mainioksi rock-kuppilaksi osoittautunut Joe Dog's Rock Cafe oli täynnä hienoja savolaisia ihmisiä, ja keikka sujui vallan perkeleen rötväkästi, Timoa vaivanneesta kurkkukivusta ja Walk All Over Youn kohdalle osuneesta PA:n pimenemisestä huolimatta. Pienen uudelleenkytkemisen jälkeen äänentoisto saatiin onneksi kuntoon, ja loppusetti sujui ilman kommelluksia.

Keikan jälkeen yhtye nautti talon tarjoamista virvokkeista sekä tutustui Kuopion yöelämän nykytilaan, toiset perusteellisemmin, toiset vielä perusteellisemmin. Aamulla koko joukkio oli kuitenkin hotelliaamiaisen äärellä jo ennen kello kymmentä. Illan rasitusten valossa suoritus ansaitsisi aplodit.

Erityiskiitos, muchos gracias, thank you very many ja niin edelleen D-A-yhtyeen Antille ja Jussille, jotka antoivat korvaamattoman panoksensa välineistö- ja roudausavun muodossa.

Piuha on lainassa D-A:lta...

Takahuoneessa on keikan jälkeen hymy herkässä...

 

01 Live Wire
02 Hell Ain't A Bad Place To Be
03 Sin City
04 Walk All Over You
05 Problem Child
06 Jailbreak
07 Down Payment Blues
08 Ride On
09 Whole Lotta Rosie
10 Girls Got Rhythm
11 Dirty Deeds Done Dirt Cheap
12 Shot Down In Flames
13 High Voltage
14
If You Want Blood (You've Got It)
15 Let There Be Rock
16 Highway To Hell
17 T.N.T.

TAKAISIN KEIKKOIHIN