index
BIO UUTISET KEIKAT AUDIO & VIDEO GALLERIA MEDIA VIERASKIRJA LINKIT KONTAKTI IN ENGLISH

LOS COYOTOES, IISALMI, 2.8.2008

Rock'n'roll! Dirty Deeds Indeedin ensimmäinen Iisalmen keikka oli silkkaa parhautta, ainakin näin soittajien näkökulmasta. Ja mitä yleisön reaktiosta voi päätellä, niin luultavasti tunne oli jossakin määrin molemminpuolinen.

Sandels Rockin jatkoklubi Los Coyotesissa (tai tuttavallisemmin Kojootissa) oli tupaten täynnä. "Ennätysmäiset jonot Kojootin ovella...", kuten nimimerkki LK jo vieraskirjassa ehti kommentoida.

Ennen keikkaa ilmassa oli tosin pientä kireyttä, rajusti myöhässä ollut miksaajamme kun oli paikalla vasta klo 22 jälkeen. Me olimme rantautuneet Iisalmeen jo klo 19, tarkoitus kun oli tehdä tsekki, käydä syömässä ja saunoa ennen vetoa.

Saunomiseen ei nyt aikaa jäänyt ja soundcheck tehtiin koko ajan kasvavan yleisön edessä vasta vähän ennen puoltayötä. Ja vieläpä ilman basistia, sillä Tero oli samaan aikaan vielä kahdeksan kilometrin päässä soittamassa viimeisiä nuotteja eräiden häiden bändissä...

Settimme starttasi lopulta puoli yhden jälkeen yöllä. Kun alusta asti oli selvää, että nyt muuten kulkee, niin loppu hyvin, kaikki hyvin!

Kiitokset siis erinomaisesti kanssaeläneelle ja meteliä pitäneelle iisalmelaisyleisölle, tulemme ehdottomasti uudestaankin!

Lisää kuvia löytyy täältä.

Setti:

01 LIVE WIRE
02 GIRLS GOT RHYTHM
03 SIN CITY
04 WALK ALL OVER YOU
05 BAD BOY BOOGIE
06 JAILBREAK
07 THE JACK
08 RIFF RAFF
09 DIRTY DEEDS DONE DIRT CHEAP
10 IF YOU WANT BLOOD (YOU'VE GOT IT)
11 HIGH VOLTAGE
12 HIGHWAY TO HELL
13 LET THERE BE ROCK
14 WHOLE LOTTA ROSIE
15 T.N.T

 


TAKAISIN KEIKKOIHIN